Kies de behandeling die perfect aansluit bij de noden van uw viervoeter

Uw hond laten wassen of trimmen? Het kan allemaal bij Hondenkapsalon Anke!

Het is bijzonder belangrijk om op tijd en stond een afspraak te maken bij een ervaren hondentrimmer. De vacht van uw hond krijgt namelijk heel wat te verduren. Zo kunnen de haren gaan klitten en zelfs vilten, wat dan weer ontstekingen en andere moeilijkheden kan meebrengen.

Bij Hondenkapsalon Anke in Geel kan u terecht voor een behandeling op maat van de noden van uw viervoeter. U kan ervoor kiezen om uw hond enkel te laten wassen en drogen, maar wij kunnen hem ook trimmen. Zo komt hij meteen weer helemaal stralend voor de dag!

Onze professionele behandelingen maken van elke hond de gelukkigste hond

Wanneer wij uw hond wassen, maken wij niet enkel gebruik van kwaliteitsvolle hondenshampoo, maar wordt uw hond ook vastgemaakt zodat het wassen een stuk vlotter verloopt dan wanneer u het bijvoorbeeld zelf in de badkuip zou doen. Daarnaast kunnen wij uw hond knippen, plukken, scheren, het haar op de pootjes en oren bijknippen, ogen en oren proper maken,... Kortom: alles op maat van uw viervoeter!

Twijfel niet, maar contacteer een professional om de vacht van uw hond te helpen onderhouden! Maak snel uw afspraak in ons trimsalon in Antwerpen!

Contacteer ons! 014 96 00 75
Contacteer ons!014 96 00 75